Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 18/08/12 6 hores nedant

El repte fa temps que em ronda pel cap, quina distància sóc capaç de nedar en 6 hores a la piscina on habitualment entreno, de 25 metres. 
Si tot va bé, faré unes 5 parades per sortir a menjar i demés necessitats al vestuari, a més de les moltes micro-parades per beure, que puc fer des de dins la piscina. El repte, el faré dintre del normal funcionament de la piscina, que vol dir, que si cal, hauré de compartir carril, tot i que dubto molt que hi hagi gaire gent.
Només tinc un objectiu, bé, dos, acabar el màxim de sencer i superar la distància més llarga que he fet en piscina en solitari, 8.000 metres, tot i que he fet dos vegades 10.000 metres, en el 100X100 organitzat pel Club Aquàtic Xaloc, a veure si puc superar els dos registres.
Bàsicament serà nedant a crol, menys els primers 500 d'escalfament combinats amb esquena i braça, uns quants llargs seran amb pullbuoy, per aprofitar a treballar una mica la tècnica de braços que falta em fa, en cap moment ni aletes, ni suro, fent alguna piscina a esquena o doble esquena per relaxar. Tinc l'avantatge de no haver de comptar els metres, doncs el Poolmate ho farà per mi.
La dificultat recau sobretot en la part mental, físicament, no estic en el meu millor estat de forma en quan a nedar, no aniré molt ràpid, però aniré fent, en la part mental, seran hores veient el mateix fons, les mateixes corxeres, girant un i altre cop allà mateix, aquesta repetició, aquesta angoixant monotonia és el que més m'atrau i alhora més mandra em fa, m'encanta desafiar-me a mi mateix.


Entrada relacionada:
18/08/12 6 hores nedant

Comentaris

  1. De vegades, el rival més difícil de batre és un mateix...
    Molta sort i una abraçada ben forta!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, avui he doblegat el rival.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!