Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/08/12 Sessió de reeducació postural a Fisio Active

Al fer la sessió de reeducació postural que faig assíduament, cada un, màxim dos mesos, segons la programació de reptes que hi ha per endavant i la feina del dia a dia, des fa més de tres anys, faig una mirada enrere i m'adono del molt que he guanyat amb aquesta tècnica, dels beneficis que m'aporta.
Una de les proves que la reeducació postural funciona i va bé pel propi cos, és que mica en mica, sessió rere sessió, els cos va integrant la postura correcta en els hàbits diaris, l’escoliosi va perdent la batalla.
Millorant la manera de seure, posant el seient del cotxe més recte, caminant més correctament, sobretot  sent-ne  conscient. En l'àmbit esportiu és on més ho vaig notant, al anar corrent i sense ni pensar posar l'esquena recta, duc una posició més correcta en la bicicleta, nedant un xic més bé, en el caiac s'agreix anar recte, per l'efectivitat de la palada i pel rendiment, tot plegat a copia d'exercicis i de continuïtat, vaig guanyant en higiene postural.
Tot això no seria possible sense la gran feina d'un equip professional, Fisio Active, encapçalat per la Maribel Ramírez, en que el seu bon fer i la molta paciència que cal per un pacient com jo, ha aconseguit grans resultats.

Comentaris

  1. Moltes gràcies Quim, els resultats i els efectes dels que parles, no serien possibles sense la implicació i el compremis que tens a l'hora de fer els exercicis.

    ResponElimina
  2. Mil gràcies Maribel, ets el secret de l'exit!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!