Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/11/19 Presentació del Decàleg per publicar un llibre


En aquesta guia, pretenc aportar la meva experiència, del que he aprés al escriure i publicar el llibre, Aprenentatges de llarga distància. Ho faig posant com exemple el llibre escrit.
El decàleg està en l'ordre que vaig anar executant els passos. Des com vaig plasmar l'idea en un croquis. Com vaig escriure el contingut. Les diferents opcions de publicació i per la que vaig optar. Com vaig aconseguir el diners. També tracto els aspectes més tècnics, com la correcció, la maquetació, la creació d'una portada, la burocràcia legal. Les opcions d'impremta. I els canals de distribució del llibre.
Publicar un llibre es pot fer de diferents maneres i segons mitjans. No és el mateix que siguis algú conegut i t'encarreguin escriure'l des d'una editorial, o com el meu cas, una persona més o menys anònima, que vol fer realitat l'il·lusió de publicar un llibre.
Ho explico perquè va ser tota una aventura, i un repte en molts aspectes. També per donar resposta als missatges que rebut, fent-me preguntes referents a aquest tema.
En els propers deu escrits, us aniré desgranant els detalls.


Presentació Decàleg / Idea / Escriure / Publicar / Finançament / Correcció / Maquetació / Portada / Dipòsit legal i ISBN / Impremta / Distribució

Comentaris