Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/08/12 NO PUC PARAR. Hoko, patrocinador


Poder comptar amb l'ajuda de la marca de roba esportiva, que porto habitualment per córrer i caminar, en el repte no puc parar, és un privilegi. 
Durant el repte, tindré el patrocini de Hoko, empresa 100% nacional, disseny i producció a Mataró, en aquest temps en que les empreses marxen amb l'excusa de ser més competitives, és moment d'apostar per les empreses que fan país.
Hoko, és una paraula japonesa que significa camí, d'aquí el seu eslògan: mentre hi hagi un camí, hi haurà algú qui el recorri. 
Al capdavant de Hoko, hi ha en Joaquin León, amb una llarga carrera en el món tèxtil i moltes curses a les seves cames, d'ell neixen les idees, controla tots els processos i en fa el control de qualitat més exigent, fent-les servir per córrer, per comprovar-ne fins l'últim detall.
Tenen una gamma de productes tècnicament molt avançats, a un preu assequible, prova d'això és que cada dia és veuen en més i més competicions, sobretot en muntanya i en llarga distància, doncs és on més busquem prestacions i comoditat.
En propers escrits, aprofitaré que aniré fent servir diferents productes, per explicar-ne la meva impressió, desgranant els detalls, amb el compromís de dir la veritat. 
Puc avançar que les malles pirata Kumo,  fa dos anys i mig que les tinc, en vaig fer un escrit el 2010, a més si algú es vol entretenir a mirar els àlbums de fotos, pot veure com les duc posades casi sempre, les he fet servir un munt de quilòmetres, corrent, caminant, per asfalt, per pista, per muntanya, amb onada de fred, amb onada de calor, amb pluja, amb neu, amb caigudes i terreny inhòspit i  la guerra que encara els queda.
Web: Hoko-esport

Tots els escrits relacionats i seguiment del repte a: NO PUC PARAR

Comentaris