Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 20/10/12 100 km en pista de Terrassa

100 km donant voltes a una pista d'atletisme, molts no hi troben la gràcia, en el meu cas, he estat el tercer inscrit, de les ganes que en tinc. A més, en el que resta d'any fins arribar al mes de maig del proper, en que vull córrer una prova de 6 dies en un circuit, a França o potser a Hongria, m'interessa més el pla, que la muntanya, tot i que no l'abandono.
La pista té quelcom especial que m'atrau, no per les vistes, ni per la varietat de terrenys, ni pels desnivells. És on els corredors voladors, fan marques que costen de creure, és on al cap d'una quantes voltes, desconectes del món, és com repetir mil i una vegades un mantra, és on corro siguen avançat i avançant, saludo i sóc saludat un i altre cop pels amics competidors.
En pista només he fet dues vedades les 24 hores d'atletisme, en el 2010 i 2011, organitzades per corredors.cat en motiu de la marató de TV3, superant de llarg els 100 km, en aquesta ocasió, tindré 15 hores per córrer, a priori no sembla difícil, però si una cosa he après de la llarga distància, és que fàcil, no ho és mai, que s'ha d'anar entrenat com si fos el primer cop, a punt pels imprevistos i preparat pels impossibles.
Córrer en pista, és només això, córrer, ni m'he de preocupar de mirar cap on va el camí per no perdrem, ni de quina distància falta pel proper avituallament, ni de si duc tot el necessari al damunt, ni del que queda, ni del que porto fet, només és córrer, córrer, córrer...

Comentaris

  1. Allà en hi veurem, però jo aquest cop faré els 50kms, per els 100kms no estaré preparat per fer la marca que voldria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!