Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/08/12 Travessia del Port de Blanes


Normalment no acostumo a anar a travessies com aquesta de 900 metres, no perquè hi tingui res en contra, al contrari, sinó perquè hi ha tantes coses a fer que s'ha de triar, però hi havia forat a l'agenda i no està massa lluny de casa, així que som-hi.
A la que falta una escassa mitja hora per començar la travessia, hi ha una cua impressionant a les inscripcions, han fet record de participació, 325 nedadors, dels 6 als 79 anys. Tanta gent, amb aquesta distància, amb aquest recorregut, practicament en línia recta, em fa patir.
Sortida i sense pensar-m'ho massa a l'aigua, és un gran escuma, del moviment dels nedadors que tinc per davant es veu tot blanc i dins la mar no distingeixo res, nedo tan ràpid com puc i mirant cada sis braçades per veure on estan els altres nedadors, cop per aquí, peu per allà, braçades que es troben, puntades que es donen.
Al cap de menys de cinc minuts, veig una medusa a molt poca distància, amb tanta barrumera, tinc por de no veure la següent i que em faci una carícia, m'obro descaradament direcció a la platja, quina diferència, puc veure el fons i les meduses, unes quatre en tota la travessia, arriba el moment d'entrar al port, fa una mica d'embut i torno a l'aglomeració.
Dins les aigües del port em passa una cosa curiosa, entre que estic a rebuf dels altres nedadors, que deu haver-hi alguna petita corrent i que ja he agafat el meu ritme, tinc la sensació de nedar ràpid, agafant molta aigua que m'empeny i avanço mitja dotzena de nedadors.
El resultat que més m'importa és que m'he divertit, no només per la travessia que ha estat el més curt, sinó també per compartir-la amb els amics del Club Aquàtic Xaloc.

Al final t'adones que el món de l'esport és petit, entre els nedadors veig un munt de cares conegudes d'arreu, com ara l'Albert, voluntari de corredors.cat, que va estar de nit a les 24 hores d'atletisme del 2011, animant i ajudant-nos a fer realitat que un gran repte, esdevingui una gran festa.

Comentaris