Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/08/12 Travessia Sant Feliu. Crònica i fotos des del caiac

Viure i veure la travessia des de fora, permet observar, veient com hi ha qui ve a fer a buscar un resultat, qui ve a competir, qui ve simplement a gaudir fent-la, qui l'afronta com un repte, per alguns és una distància curta, per altres és la més llarga que hauran nedat al mar.
El tram de la natació, el visc des de dins, guiant els primers, que volen per l'aigua, anant a encaminar a algun en el rumb correcte, estan molt atent, si algú presenta símptomes de fatiga o desorientació, això no ho he fet sol, hi havia un munt d'embarcacions que ajudaven, però només jo tenia el privilegi, no buscat, de ser l'únic que ho feia arran de mar, des del caiac.
Potser perquè sóc un esportista del grup cuer, arribant l'últim en més d'una ocasió, m'agrada compartir metres amb els que van cap al final, els que arriben darrers, però per davant de tota la gent que no s'atreveix a fer-ho, els que han guanyat la batalla al sofà, un matí mandrós de diumenge, a més, acostumen a ser amb els que puc crear quatre paraules.
Són d'admirar i els admiro, el grup final de la travessia de Sant Feliu d'enguany, ha estat dels que anaven fent, només parant breus instants per orientar-se i seguir, braçada a braçada ho han aconseguit, enhorabona!
Després de guiar la llarga de 1.100 metres, ha tocat el torn de la 400 metres, que no deixa ser tot un repte, fa quatre anys, no m'hagués atrevit, no nedava fins les boies, perquè les trobava massa lluny.
Juntament amb nedadors que comencen a experimentar les aigües oberts, hi ha un munt de nens, alguns acompanyats pels seus pares, els hauríeu de veure'ls, els nens gaudint i els pares que els acompanyen, encara més, embadalits.
Al acabar, arriba el fi de festa, per compartir l'alegria, amb el munt d'amics nedadors que han participat, vivències i projectes de futur, al costat del mar.
 
 
Entrada relacionada:
Proposta pel 19/08/12 Travessia Sant Feliu de Guíxols

Comentaris