Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/08/12 6 hores nedant

6 hores nedant en una piscina de 25 metres, la quantitat de coses que passen en un espai tant reduït.
Ho he fet en 5 blocs, amb quatre parades, per menjar, anar al servei i fer estiraments, que m'han ocupat un total de 29 minuts, la resta he estat dins la piscina. A part dels primers 500 m. d'escalfament, el plantejament és com si fes una travessia de llarga distància, crol intentant aguantar la braçada per lliscar al màxim, amb una batuda de cames adequada.
Primera tirada de 4.000 m.,  en 1h 32', al carril del costat hi ha el Sergi, m'acompanya durant els meus primers 5.000 m., m'ajuda a sentir-me com en un entrenament normal, aquest és el tram més fàcil.
Segon bloc, 4.000 m. més en 1h 33', ja començo a notar el cansament. A l'equador del repte, duc més de 7.000 metres, ni en les millor previsions. 
2.000 m. més, ja no paro a beure cada 1.000 m. com en la primera tanda, ni cada 700 m. com en la segona, ara és cada 500 m., em fa falta aquesta petita pausa.
En duc 10.000 m., la meva previsió més optimista era de 12.000 m., veig que puc aconseguir fins i tot 13.000 m., però pas a pas, faré de 500 en 500 i ja veuré que passa, a partir dels 11.000 m., em sento trinxat, l'espatlla fa mal i la batuda de cames em costa, em centro en la tècnica, 48' després em planto en 12.000 m..
Queda estona, veig la possibilitat d'aconseguir els 14.000 m., però em centro en fer els 13.000 m., és més del que m'esperava, la resta que sigui de regal, assoleixo els 13.000, parada a hidratar-me, queden poc més de 25 minuts, que han estat més llargs i intensos que la resta de les 6 hores.
Vull aconseguir els 14.000 m., estic cansat, toca donar-ho tot, a pinyó, no hi haurà parada per liquid, esbufego, renego, apreto les dents, vindrà molt just, els últims 500 vaig tant ràpid com puc, no he de guardar res, dóna temps per poder fer una piscina més, agafo el pullbuoy per fer crol els primers 25 i papallona els últims 25, estic sol a la piscina, només hi ha la socorrista, amb el pull és fa llarg, però disfruto com un nen petit, quan tinc el cap a l'aigua, crido!
Ni en somnis hagués pensat que aconseguiria fer 14.050 metres en 6 hores nedant, estic planxat. 
Especial menció al Sergi Manero, un luxe  que estiguessis amb mi a l'inici del repte, agrair al personal de La Corxera, que m'han mima't i cuida't durant tota l'estona, a totes les persones que m'heu animat, des del fons del meu cor, moltes gràcies.

Entrada relacionada:

Comentaris