Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 09/09/12 NedaMarcelona

Sóc de poble, quan vaig a Barcelona, no paro d'escoltar   el brogit dels cotxes i una remor constant, hi ha  mil llocs on mirar, grans edificis emblemàtics que es veuen tot passejant pel carrer, hi ha  moltes oportunitats per descobrir quelcom nou a cada pas, tantes coses per veure que em saturen, molta gent a tot arreu, de tot tipus, moltes persones amb una història, que de ben segur és molt interessant.
Un cop dins l'aigua tot canvia, ja no em sento forani, sóc a casa, en el silenci emmascarat pel so del mar dins les orelles, en la solitud acompanyada per un munt de nedaddictes, la gran ciutat es torna petita, en els segons en que tenia la vista fora, podia apreciar la façana litoral, disfrutant de grans obres de l'arquitectura com ara el Tibidabo que gelós mirava des del fons, la torre Agbar, el parc Fòrum, entre d'altres.
Barcelona em va ensenyar la seva cara més amable, braçada a braçada, em va conquerir, d'ocasions per gaudir d'aquest privilegiat punt de vista n'hi ha ben poques.
El proper dia 09 de setembre, es podrà fer, en la versió llarga de 5.700 metres i una de més curta de 3.600 metres, una oportunitat que no s'ha de deixar escapar.

Més informació: Neda el Món
 
Entrada relacionada:

Comentaris