Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 25/08/12 Travessa de L'Escala

Nedar dintre les aigües del golf de Roses, té un encant especial, en aquesta travessia, podem nedar en el litoral de L'Escala, des de la platja de Riells fins a la platja de les Barques.
Són 2.200 metres, però la diversió comença molt abans, al retrobar els companys de braçades tot recollint el xip, que ens donarà el temps final, segueix mentre ens porten en vaixell fins a la sortida, al saltar a l'aigua des de l'embarcació, que sempre em fa una mica de cosa, però és d'allò més divertit i un cop ho he fet hi tornaria vint vegades.
Espero disfrutar d'aquesta travessia, en que participo per tercera vegada, és indiferent el temps que vaig fer a les anteriors, si vaig més ràpid o més lent, m'importa més aprofitar cada minut, gaudint del mar i de nedar. Aprofitant la possiblitat de fer també la Cargolada, la seva variant més curta, 600 metres, dos travessies en una.
És la quarta edició, per mi la tercera, perquè la primera va ser una travessia social, que van fer els organitzadors, el Club Natació El Cargol, és nota que és una travessia muntada per nedadors, saben cuidar els detalls que marquen la diferència.
Part de l'inscripció, té finalitats solidaries, concretament 1€ a favor de la família de Marc Huertas, un nen de tres anys, amb un greu malaltia.
Ens hi veiem!


Entrades relacionades:

27/08/11 Travessia  de L'Escala
25/08/12 Travessa de L'Escala

Comentaris