Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/08/12 Sant Joan les Abadesses - Llocalou

Que fem, durant l'onada de calor, els que quan hi ha onada de fred siberià i neu, sortim a caminar de nit, doncs anar a córrer al migdia a uns 35ºC. 
Sortida des de l'Alberg de la ruta de ferro, de Sant Joan les Abadesses, tot seguint la ruta d'enllaç amb el carril bici d'Olot, els primers 8 km, són de pujada en asfalt, inici al voltant de les 2 del migdia, la calor es fa sentir, però aquí està la gràcia, fer un entrenament en condicions dures, per preparar-nos cara un proper repte que farem junts, la Carme, el Pere i el que escriu. 
Un cop comença el tram de terra, ja comencem a trotar, més que no pas caminar, com hem fet fins ara, és una pista ample i pedregosa, anem fent, fins que arribem a un punt, en que em despisto, el cartell no està al trencant com esperava i al haver-hi maquinaria forestal en la pista secundaria, ha semblava que fos la principal, res que no puguem solucionar. 
Seguim corrent, falta molt poc per arribar a Sant Pere Despuig, la remor de l'aigua del torrent de Santa Llúcia de Puigmal, ens dóna als tres la mateixa idea, anar a fer un banyet, s'està de fàbula, que bé que es posa una remullada en un dia calorós. En res ja estem a l'asfalt, per planejar fins la carretera, que seguirem per arribar al nostre destí final, Llocalou. 
Finalment han estat uns 28 km, amb molta diversió, en que he begut  3 litres de líquid, en que he gaudit de fer el que m'agrada, anar a peu per la vida i descobrir els petits tresors que hi ha en el camí.

Comentaris

  1. collons i tu amb malles! je je, no feia prou calaor...

    ResponElimina
  2. Com que era onada de calor, anava sense les mitges compresives. Aquestes malles i jo som un, com diu l'amic Pere: Aquestes malles des que les vas comprar, que no te les treus ni per dormir!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!