Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 26/08/12 Volta del Serrà

L'agost és per divertir-se al mar, en això el Club Aquàtic Xaloc, fa anys que crea escola, amb la Volta del Serrà.
Travessia de 7.000 metres que es fa per parelles, mentre un neda, l'altre li fa l'acompanyament amb el caiac, fent tants canvis com es vulgui, aquí l'estrategia de cada quan fer el relleu és important.
El recorregut, passa en el tram inicial i final, doncs és d'anada i tornada pel mateix lloc, pel que espero sigui ben aviat una realitat, la reserva marina de Port Salvi, té un fons marí d'elevat interès ecològic, tant per les formacions rocalloses i coves submarines, com per les praderies de posidònies, un indret fantàstic, que fa anys han descobert els amants al buseig i els aficonats a l'snorkel.

En les dues participacions anteriors hi he participat amb neoprè, en aquesta edició toca fer-ho a pell.
Amb l'única pretensió de gaudir del mar i l'objectiu de passar-ho d'alló més bé, formo equip amb en Joan Cutrina, donarem que parlar, som: els Peçallarga.
Més informació: Club Aquàtic Xaloc


Entrades relacionades:
26/08/12 Volta del Serrà
28/08/12 Volta del Serrà. Crònica de Joan Cutrina

Comentaris

  1. L’ESPORT UNEIX A LES PERSONES
    Vaig rebre una nota al Facebook que em convidava a la “ 12 VOLTA del SERRÀ” i em và agradar la proposta però no tenia company d’equip. Ràpidament em vaig posar en contacte amb l’Ultraquim i va acceptar participar-hi, però llegiu i veureu com ha anat tot plegat fins arribar aquí…
    L’esport uneix a les persones i és un punt de retrobament d’amics... ni més ni menys. Amb aquesta frase començo per explicar-vos com ens varem conèixer amb l’Ultraquim. En una travessa de natació al Pantà de Boadella, per anar al lloc de sortida, ens varen enclofornar dins un cotxe i dos dels tres del darrera erem l’Ultraquim i jò… ( el Jorge, viatjaba amb bitllet VIP i anaba al davant) el viatge continuaba amb mitja hora més de caminada per una pista forestal amb el neoprè avall... abans de poder-nos tirar a l’aigua.
    Amb aquest començament, vàrem tenir temps d’explicar-nos moltes batalletes i resulta que dies abans ja habiem coincidit a l’Ultra Trail de l’Emmona ( jò de voluntari i ell com a corredor de la proba), tu cara me suena li vaig dir… i resulta que ja el tenia retratat de vàries maneres en aquell Ultra-Trail. Després han vingut altres travesses i esdeveniments esportius on em participat i el bon rotllo ens ha portat a estar junts per participar en la “12 VOLTA del SERRÀ”.
    Com sabeu els que el coneixeu, soc un afortunat en poder compartir aquesta experiencia amb l’Ultraquim i será tot un honor, formar part del nostre equip “Els Peçallarga”. Disfrutarem remant, nedant al mar,ens trobarem amb els amics, somniarem desperts algún altre repte que dona corda a la vida, ens ajuda a crèixer i com diu ell… s’en sentirà a parlar de “Els Peçallarga”.
    Ens veiem a la “ 12 Volta del Serrà”.
    Gràcies Ultraquim !!
    Joan Cutrina

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Joan. Un honor compartir mar amb tu, que no pari la festa!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!