Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/08/12 NO PUC PARAR. Safesport id, col·laborador

Una sort poder comptar amb la col·laboració de Safesport id, en el repte no puc parar.
Safesport id és una polsera de silicona hipoalèrgenica, resistent a l'aigua, en que hi va una placa d'acer inoxidable, gravada a làser on hi podem posar l'informació més essencial en cas d'emergència, nom, al·lèrgies, malalties, medicació, posar-hi un o varis telèfons amb qui contactar o el que creiem més convenient.
La polsera no porta airbag en cas d'accident, ni em curarà si em faig mal, ni em tornaré menys patós, el que si em permet és anar més tranquil pel món, sobretot perquè si passa quelcom, la gent que es preocupa per mi, serà més fàcil de localitzar.
La subministren amb 5 mides diferents, per triar la que  s'adapti al nostre canell, podem triar entre cinc colors, perquè sigui del nostre gust.
És un element de seguretat passiu, tot i que duc en el mòbil, un numero gravat amb Aa, davant, que vol dir "avisar a", doncs entra dins el protocol d'actuació dels serveis d'emergència,  mirar el mòbil i trucar en cas necessari, hi ha situacions en que es pot trencar i en d'altre no és possible dur-lo, com ara nedant o en un dia d'aquells en que estàs fart que no pari de sonar el telèfon i el deixes a casa, mentre fas un recorregut urbà o quan anem a fer una cursa curta.
El millor és anar sempre acompanyat d'algun amic, la realitat del dia a dia, ho posa difícil, horaris laborals, vida familiar, plans d'entrenaments, compromisos socials, els que fem llarga distància i en diferents modalitats, ho sabem molt bé, a més hi ha els qui com jo, gaudeixen molt de la companyia i també busquem el coneixement interior que dóna fer esport en solitari, per això a partir d'ara compto a l'ajuda de la meva polsera Safesport id al canell.
A més, gentilesa de Safesport id, si en voleu una, fins el 29/09/12, posant el codi CA-FESJYPXKG en el moment de fer la comanda, tindreu un descompte de 2€, en compres superiors a 14€.
Més informació. Safesport id


Tots els escrits relacionats i seguiment del repte a: NO PUC PARAR

Comentaris