Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/08/12 Travessa de L'Escala

Hi ha travessies a les que tinc una especial estimació, sens dubte L'Escala està entre les meves predilectes.
Perquè l'organització és impecable, uns voluntaris entregats, el recorregut preciós des de l'inici fins el final, un paisatge marí 100% Costa Brava, perquè la diversió comença només pujar a l'embarcació que ens porta fins a la sortida, arribant a la platja on saltem de la barca i fem un 200 metres que van bé per escalfar i prendre el pols a la travessia.
Cada any es superant, en aquesta edició hem estat uns 400 nedadors, els que l'hem pogut gaudir, vinguts d'arreu, amb un munt de cares conegudes i amics retrobats.
La meva travessia nedant, en temps no deu haver estat de les millors, però tampoc em penso molestar a comprovar-ho, el temps que he estat dins la mar, l'he assaborit segon a segon, nedant per sobre la posidònia i les formacions rocalloses, que amaguen petis tresors, en forma de banc de peixos, amb alguna medusa despistada que passava per allà, en un mar calmat.
Un cop acabada la travessia de 2.200 metres, dóna inici la Cargolada de 600, que té el seu encant i s'ha de nedar també.
Per tenir un matí rodó, esportivament parlant, anada i tornada en bicicleta, 121 km.

Vídeo i foto extretes del bloc: Un altre punt de vista
Track I i II

Entrada relacionada: 

Comentaris