Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Propera aventura, del 16 al 21/09/13 Catalunya transversal pedalant

Serà una petita aventura, fa molt temps que tinc ganes i il·lusió per  fer-ho.
No és més que fer una ruta d'anada i tornada, fent servir la btt amb alforges, aprofitant el recorregut del camí de Sant Jaume Català.
El camí de Sant Jaume, ha estat l'itinerari escollit, no per la seva vessant  religiosa, ni perquè tingui cap intenció de fer el camí fins a Santiago, ho ha estat per recórrer la Catalunya central, des de la plana de Vic fins arribar a Lleida, és un part del país que conec poc i que sempre m'ha atret. La sortida serà des de Sant Feliu de Guíxols, enllaçaré el camí just quan surt de Girona per les deveses de Salt i va direcció Bescanó per la Via Verda.
En números, l'aventura seran uns 750 km, si tot surt segons el previst, en 6 dies i 5 nits. L'idea és simple pedalar uns 125 km diaris, dormint, si el temps acompanya, quatre nits en tenda de campanya, menys la tercera nit, on faré nit en un hostal, per poder-me dutxar i descansar bé, abans de emprendre el camí de tornada.
Tinc molt poca experiència en aquest tipus d'aventures cicloturistes, només en una ocasió, el 2008, vaig intentar fer la volta a l'Alt Empordà en tres dies, el segon va haver-hi una gran llevantada i fortes pluges, que van deixar inpracticables els camins, fet que  em va obligar a abandonar.
Sobre el paper,  tres dies d'anada i tres més per tornar. La realitat pot ser molt diferent. El primer objectiu  és arribar fins Alcarràs, si tardo més dies en fer-ho, sempre hi ha l'opció del transport públic per retallar camí i acabar l'aventura en el plaç fixat.
Tinc ganes de pedalar, pedalar i pedalar fins que el dia digui fins aquí, prou ràpid per fer bategar el cor amb força i prou lent per assaborir cada batec.

Mostra un mapa més gran

Comentaris