Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/09/13 100.000 visites al bloc

Uauh!!!! 100.000 pàgines vistes des de la creació del bloc, el 26 de juliol del 2010.
Em dóna la impressió que les visites del bloc, són com una bola de neu baixada avall, en que mimant-lo dia a dia, s'aconsegueix que la bola sigui de mica en mica més gran. La meitat de les visites, és a dir, 50.000, han estat en una mica més de deu mesos i mig.
Resulta molt gratificant poder compartir les vivències, les preocupacions, els reptes i les sensacions del que vaig fent en la meva vessant esportiva.
L'atzar ha volgut que el bloc arribes a les 100.000 visites, mentre jo feia el repte Ultra Carrilet de 100 km, 100.000 metres.
Incrementar el número del comptador de visites, no és un objectiu en si mateix, crec que és una conseqüència. Per la meva banda, seguiré escrivint les sensacions  del que em preocupa, del que em fa somiar, dels futurs reptes, de les aventures, dels objectius aconseguits i dels intents fallits, sempre des de la veracitat, en un llenguatge proper i entenedor.
Gràcies, moltes gràcies per llegir aquest espai tant personal i alhora tant vostre.

Comentaris