Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 27/09/13 Ultra Carrilet

El dia 7 de setembre vaig  suspendre l'Ultra combinat Vies Verdes, degut a les condicions meteorologiques, posposant-lo fins a finals de mes. Doncs bé, aquest dia ha arribat, serà el proper divendres 27 de setembre, la previsió és molt bona, una mica massa de calor,  no es pot tenir tot.
Serà en diferent format, no faré la part combinada de la bicicleta, doncs no he trobat la logística necessària. L'idea del repte combinat, la deixo guardada en el calaix de projectes que esperen el seu moment.
D'aquesta manera inicio l'objectiu de fer 4 curses de 100 km en 99 dies, finalment, si tot va bé, seran  79 dies. L'Ultra Carrilet són 100 km en autosuficiència alimentaria, duré tot el menjar a sobre, només em proveiré d'aigua de les fonts del camí.
El recorregut és mantindrà dintre les vies verdes, concretament dintre el tram de Girona a Sant Feliu de Guíxols. Sortida des de la porta ferrada de Sant Feliu de Guíxols, enllaçant la via verda fins a Girona i tornada pel mateix camí. Anar i tornar són uns 80 km, per aconseguir fer 100 km, dintre la via verda, el recorregut serà: Sant Feliu de Guíxols - Castell d'Aro - Santa Cristina d'Aro - Llagostera - Cassà de la Selva - Llambilles - Quart - Girona - Quart - Llambilles - Quart - Girona - Quart - Llambilles - Cassà de la Selva - Llagostera - Santa Cristina d'Aro - Castell d'Aro - Sant Feliu de Guíxols.

Entrades relacionades:

Comentaris