Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 19/10/13 100 km pista de Terrassa

Aquesta serà la segona cursa de l'objectiu de fer-ne 4 de 100 km en 99 dies.
100 km en pista. M'encanten els dos conceptes. Per una banda una distància, 100 km, en la que l'única certesa és la intenció de voler-ho fer, cada quilometre tindrà el seu propi aroma. Per l'altre banda, la pista d'atletisme,  és molt i molt dura. Són 250 voltes de 400 metres cadascuna. El pas repetitiu, en una superfície gens tova i plana castiga molt fisicament, fer-ho sempre allà mateix, tot fent voltes, castiga la ment.
No és una prova multitudinaria, ni s'acaben les inscripcions el mateix dia d'obrir-se, l'any passat érem 17 corredors. Hi vaig participar caminant, per culpa d'una caiguda, sabia del cert que no ho aconseguiria. L'experiència em va ajudar a aprendre una mica més del meu propi jo, en situacions de dificultat.
Em fa respecte el temps màxim, 15 hores. En altres curses planes, he tardat entre 13 i 14 hores a completar els 100 km, que vol dir, que no vaig molt sobrat, més aviat al contrari.
Una cosa que em sobta, és que molta gent busca reptes durs i difícils a costa de molts diners en material, inscripcions i desplaçaments. Cadascú és lliure de fer el que vulgui. Els 100 km de pista es fan a Terrassa, lluny d'enlloc. El material, és el que un té per córrer habitualment. I el preu és a l'abast de totes les butxaques, 20 euros. 

Comentaris