Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

16/09/13 Catalunya transversal pedalant. Dia 1

Arriba el moment de la veritat, pocs minuts abans de començar l'aventura, tinc sensacions contradictòries, estic molt il·lusionat i alhora una mica espantat, tots els dubtes i petits temors fan acte de presència.
Els primers quilòmetres de pedaleig, són per agafar el pols a la bici, això de dur-la carregada amb tot el necessari, uns 14 kg, fa que les maniobres s'hagin de fer amb més cura i el ritme sigui més lent.
Els primers 90 km, fins a Sant Esteve d'en Bas, són per les vies verdes de Girona, que conec sobradament, a partir d'aquí toca anar descobrint el que l'aventura m'oferira. Podria seguir el tram del camí de Sant Jaume, que aprofita el camí ral entre Olot i Vic, segons informació del propi camí, no és del tot cicable, pel que decideixo seguir per carretera.
La carretera enfila cap amunt, la previsió és fer nit entre Sant Esteve d'en Bas i Cantonigrós, pel google earth hi vaig veure molts camps. Un cop s'acosten les 19 hores, punt en que cada dia, començaré a pensar on dormir, doncs a les 20 h +/- ja serà fosc, m'adono d'un petit contratemps.
Els camps hi són, a la gran majoria hi ha vaques i en els que no n'hi veig, hi ha el filat electricficat que impedeix als animals de sortir-ne. Abans de les 19 hores, he passat per davant un hostal, seguiré buscant, sempre sóc a temps per tornar enrere. Mentre es va amagant el sol, trobo el càmping de Rupit, bona opció per fer nit amb la tenda, cap dins.
He pedalat tot el dia, fent uns 110 km amb 2.337 metres de desnivell positiu, estic realment fos i feliç de sentir-me lliure.
 

Comentaris