Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/09/13 Aquatló de Platja d'Aro des del caiac

Hi ha diferents maneres de participar en una prova esportiva, en aquesta ocasió ho faig col·laborant amb la organització, el Club Aquàtic Xaloc, el meu club.
Estic cansat pels 100 km que he fet a peu, tot just 12 hores, decideixo no agafar ni les ulleres de nedar que em conec. Només arribar, l'amic Josep vol anar a nedar i resulta que té dos ulleres de natació, no tardo ni mig segon en caure a la temptació. Sóc dèbil.
Fem el circuit que després faran els atletes, moment en el qual estaré en un caiac. Em serveix per veure on hi haurà les complicacions, més que res d'orientació, per les onades que es van carregant, hi ha unes quantes meduses, de les tipus ou ferrat, la Cotylorhiza tuberculata, casi gens urticants.
Arriba el moment de la veritat, sempre em posa nerviós, tot i que no m'hi jugo res. Som cinc caiacs a l'aigua, més dues embarcacions, estratègicament distribuïts per cobrir el circuit. 

Els aquatletas van com una moto, toca anar a buscar-ne algun que va direcció Mallorca i fer indicacions del rumb a seguir.
És gratificant, ajudar als altres a complir les seves il·lusions, com que el tram de natació són 1.000 metres, en un tres i no res està fet. Cap a la platja a viure l'ambient, fins que arriba el moment de desmuntar la celebració i desar tot el material.

Vídeo

Comentaris