Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 07/09/13 Ultra combinat Vies Verdes

Fer a peu els 100 km que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols, per les vies verdes. Aquest és el primer tram de l'objectiu de fer 4 curses de 100 km en 99 dies. Per complicar una mica el repte, el faré en semi autosuficiència.
Per anar al punt de sortida, a Olot, hi aniré en btt, per les vies verdes que després faré a peu, amb tot el material al damunt. Un cop arribi a Olot, a esmorzar amb l'amic Joan Cutrina, que és qui s'endurà la bici i el material sobrant. Aquest esmorzar, entrepà i cafè amb llet, serà l'única ingesta de menjar, que no duré a sobre.
L'aprovisionament d'aigua, l'aniré fent de les múltiples fonts que hi ha al llarg del camí. Si les fonts d'un poble no ragen, compraria aigua, només aigua, en algun establiment.
Vull començar els 100 km a peu, aproximadament a les nou del matí de dissabte, que significa sortir en bici cap a les dues de la matinada, fent amb frontal la major part dels 100 km pedalats.
Resumint, per fer 100 km en btt i 100 km a peu, per les vies verdes, ho portaré tot a sobre, menys l'aigua i l'esmorzar.
Que per què ho faig complicat? Doncs perquè el fàcil no em motiva. A més l'autosuficiència  aporta un punt més d'estratègia  que ho fa molt interessant.
La predicció no pinta massa bona, en principi dóna pluja, ho faré igualment. Dur l'equip de pluja, vol dir més pes, si plou molt, més que córrer, caminaré, vol dir anar més lent. Més dificultats és igual a més motivació.

Entrades relacionades:

Comentaris