Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/09/13 Ultra combinat Vies Verdes. Posposat

Encara no són les dues de la matinada, hora d'inici del repte. Des de casa tot es veu tranquil, xafogor d'estiu. Les prediccions són dolentes, molt dolentes, hi ha diferents avisos per acumulació de pluja, en les comarques en què passa el desafiament, inclús de possible calamarsa.
Potser un cop passat el dia, es veurà que no era per tant i pensaré que ho podria haver intentat. Sóc dels que crec que en tot ha d'imperar un principi de sentit comú, que és millor estar a casa pensant que ho podria haver fet, que estar fent-ho i pensant perquè coi no estic a casa.
No tinc por a la pluja, que el repte sigui dur ja m'agrada, prendre riscos innecessaris no cal. Tinc la gran sort de no haver de demostrar res a ningú, menys a mi mateix i fer el repte amb les condicions meterològiques que s'acosten, seria un acte d'irresponsabilitat absurd, hi haurà altres dates per poder fer-lo.
En tots els reptes, hi ha un llindar de seguretat que no s'ha de creuar, aquest no n'és una excepció.
Per tot plegat posposo l'Ultra combinat Vies Verdes, fins d'aquí uns dies, amb la intenció de fer-lo dintre aquest mes de setembre.

Entrada relacionada: 

Comentaris