Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/09/13 Cercador de sensacions

Tenim tendència a etiquetar als altres amb poques paraules. Moltes vegades em pregunten que sóc. Esportista o aventurer  o nedador o ciclista o corredor o triatleta o caiaquista o amant de la muntanya o enamorat de la mar o un xic de tot o un poc de res.
Acostumo a respondre que no sóc més que un "currante" que en el temps de lleure fa el que més m'omple. El que més m'agrada és la recerca de sensacions, de les autentiques, de les que costen de sentir, de les que cal tenir l'ànima despullada de perjudicis i el cor bategant amb força.
Sensacions, algunes tant intenses que al recordar-les s'humitegen els ulls i la ment se'n va lluny, molt lluny. Per aconseguir el meu propòsit de cercar sensacions intenses, visc amb passió el que m'agrada, fent a temporades una cosa i després una altre, sense cap proporció més que les ganes i les oportunitats que tinc per fer-les.
Per viure grans sensacions, no cal viatjar a llocs recondits, cal fer via cap al nostre interior. No cal vestir-ho, ni adornar-ho, cal la ment en blanc. No és necessari fer grans coses, nomes cal parar atenció al petits detalls. 
Per això m'agrada tant la llarga distància, perquè quan el cansament s'alia amb l'esgotament, surt el més veritable jo i no hi ha cap barrera que impedeixi sentir  intensament les sensacions a flor de pell.

Comentaris