Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/09/13 Marnaton Cadaqués. Crònica

Mar encalmada, dia assolellat i 600 participants, en una gran festa de la natació en aigües obertes.
Uns volien fer podi, d'altres millorar la seva marca personal en aquesta cursa, hi havia qui simplement volia aconseguir nedar per primer cop una llarga distància al mar de 6.500 metres. Tots anàvem a gaudir de les aigües del Cap de Creus.
Arriba el moment d'anar cap a la línia de sortida, que és dins la mar, l'espectacle em captiva, 600 persones es van agrupant, observo com de tots el racons de Cala Jugadora van sortint nedadors.
Em quedo enrere, molt enrere, vinc amb la intenció de gaudir d'aquesta gran travessia, més igual el temps, el que no vull són els típics cops per agafar posicions, que es donen a l'inici de qualsevol prova de natació.
Començo a nedar, durant els primers 2.000 metres no acabo d'agafar el ritme, penso que avui se'm farà llarg, molt llarg. De cop i volta tot flueix. Allargo la braçada, per lliscar més, sento com em vaig desplaçant, com l'aigua i el meu cos s'ajunten, per ser mar.
Observo gran varietat de peixos, en solitari i en grans bancs, arribo a parar per admirar els didals de mar, especie de placton, segons em confirma la biòloga Sònia Cervià, són captivadors per la seva forma i transparència. Mentre no deixo de veure el litoral que em recorda que estic en un dels racons que més m'estimo, la Costa Brava.
Durant molta estona, oblido que estic en una competició, el munt d'embarcacions i caiacs passen a un segon pla. Només sóc jo, sent mar, sentint l'aigua, respirant la salabror, somrient als peixos, admirant el paisatge, de cop apareix davant la meva vista, la façana marítima de Cadaqués, tinc ganes de fer braçades cap enrere per fer durant l'instant.
No he nedat molt ràpid, ni segurament tècnicament massa bé, el que si he fet és disfrutar al màxim de cada a-braçada que li feia a la mar, que ella em tornava acaronant-me.
Track Garmin Connect
 

Entrades relacionades:
15/07/13 Prèvia Marnaton Cap de Creus - Cadaqués publicada a Triatletas en Red
17/09/13 Crònica Marnaton de Cadaqués publicada a Triatletas en Red

Comentaris