Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/09/13 Catalunya transversal pedalant. Dia 0

Material i il·lusions apunt per encarar aquest dilluns, el que serà de ben segur tota una aventura. Com a bona aventura, tinc molt clar que les coses sortiran com surtin i no necessariament com tinc previst.
He buscat informació, he planificat, he intentat preveure els imprevistos, he descansat aquests últims dies per estar preparat, he aprofitat les vivències de les vegades que he fet la Costa Brava en caiac per a decidir que endur-me i que no. Seran moltes hores pedalant amb pes, cal no dur coses supèrflues i si tot el necessari.
Tinc mil i un dubtes, per la manca d'experiència, al plantejar-me un munt de preguntes em dóna l'oportunitat d'aprendre molt durant aquests sis dies.
L'idea principal és gaudir pedalant, com tot bon viatge, l'important és el camí, el destí no és més que un punt per poder partir novament.
Fa temps que tenia ganes de fer un sortida de varis dies amb la bicicleta amb tot carregat a les alforges. No acabava de trobar el moment per fer-ho, ara aquest moment és dilluns, aprofitant uns dies de vacances, m'ho penso passar bé.
Vaig sense grans expectatives, amb les mans buides per rebre el que aquest dies hem vulguin donar.
 

Comentaris