Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/09/13 Catalunya transversal pedalant. Dia 4

M'aixeco mandrós, després de la tirada llarga d'ahir, vull agafar-me la jornada amb més calma, necessito recuperar-me una mica. Costa agafar el ritme de pedalar, les cames cansades i el cos adolorit, no hi ajuden gaire.
Mentre circulo per Lleida, em retrobo amb l'amic Mikel, que vaig conèixer ahir, tota una alegria poder compartir uns minuts amb algú que pensa com un mateix.
Sé el que m'espera, doncs ho vaig fer encara no fa ni 24 hores, un fals pla, que anirà pujant suaument i una bona pujada just al fer l'últim tram per terres de ponent. Tenia l'esperança que és repetís el vent que ahir m'anava en contra, avui seria a favor, però no.
No bufa, la calor es deixa sentir i molt, cansament i calor, no és una bona combinació. Fins al punt que decideixo parar a dinar i no aixecar-me de taula, en mínim una hora, així descansaré una estona.
Torno a pedalar, desfaig camí fins Igualada, aquí tinc intenció de fer un petit desafiament, agafo una carretera que a uns 5 km, hi ha un hostal, tot i que no és direcció a casa, El desafiament, és buscar un lloc per dormir al ras, sinó sempre tinc l'alternativa de l'hostal.
Comença la recerca, trobo un lloc, hi ha una masia, vaig a demanar permís al pagès, no hi és, mala sort, a seguir buscant. Trobo un camí que sembla que no porta enlloc, al costat d'una casa en runes, sembla ideal, investigant trobo que hi ha una pila d'ampolles d'alcohol, mal lloc. Un pont tallat i una carretera que no va enlloc, de fàbula, el terra serà ferm i regular,  quan estic decidit a muntar, veig uns moviments estranys de persones que venen cap a on estic, així que fora.
Segueixo buscant. La nit va caient. Agafo la carretera i cap a l'hostal. La part positiva és que descansaré bé, per la dura etapa que m'espera demà, la que, si tot va bé, serà la que tindrà més desnivell positiu de tots els sis dies.
He pedalat 118 km, que fan que dugui acumulats 470 km a les cames. Tinc una pasta de nata, per celebrar-ho, tot i que l'objectiu d'arribar a casa pedalant és incert. Cal celebrar la petita victòria que ha estat arribar fins aquí, tot i el cansament i la calor.
Àlbum de fotos
 

Comentaris