Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 11/05/13 IronGuíxols (IronMan casolà)

Segona edició de l'IronGuíxols, repte particular de distància IronMan, de tipus casolà. Les distàncies són 3,8 km nedant, 180 km pedalant i 42,2 km a peu. Fer-ho tot un mateix, dóna doble motivació, la de preparar tots els detalls i gaudir de la feina feta. En quan al desenvolupament de la prova, serà el propi d'un triatló, amb box de transició, sense parar el crono entre modalitats i sense temps de tall.
Com que puc triar data, el faig a la primavera, coincidint amb l'Ironcat, per motivar-me a entrenar durant el llarg hivern i deixant l'estiu per gaudir de la mar, ja sigui nedant, amb el caiac o a la fresca d'una terrassa.
L'idea, és anar canviant els circuits, en part, a cada edició, aquest 2013, he decidit complicar una mica més el tema,  fer-ho amb la btt, per les vies verdes, que no deixen de ser una pista molt rodadora, però el neumàtic de la bicicleta de muntanya és molt més ample que la de carretera, que vol dir més superfície de fregament, més pedalades, per anar a menys velocitat. La cursa a peu, també serà per les vies verdes de Girona. No és un circuit precisament del tot pla.
Per mi la legitimitat d'una prova, no ho fa pagar, ni no pagar, sinó la seva duresa, una distància IronMan, crec que ja és dura per si mateixa, a això li hem de sumar, que nedo amb suport, però amb trànsit marítim, el tram de bicicleta, el compartiré amb caminants, corredors, ciclistes, famílies i animals de companyia, hauré de creuar trams d'asfalt quan els cotxes em donin permís, cosa que afecta al ritme que puc anar, amb constants frenades i canvis de ritme, la part de córrer la faré més tranquil, bàsicament de nit, acabant, si tot va bé, de matinada, si ho aconsegueixo, que no serà fàcil, em sentiré per segona vegada un home de ferro, potser una mica rovellat, doncs la predicció dóna una mica de pluja.
Porto mesos entrenant i fent reptes per intentar arribar en bona forma per aconseguir completar-lo, ara en els dies previs, sempre tinc la sensació que hauria pogut entrenar més i millor, és el canguelis d'abans, que anirà en augment conforme s'acosti el moment de la veritat, on no valdran excuses, només valdrà avançar i sumar quilòmetres.
Sé que serà molt dur i moltes hores, començaré a punta de clar, per tenir matí i tarda per pedalar, la part de córrer, segons els meus càlculs, pràcticament la iniciaré de vespre, que vol dir que la majoria del temps la faré amb frontal i Camelbak a l'esquena, per no tenir problemes d'hidratació, de nutrició i per dur el material de seguretat necessari.

Entrades relacionades:
12/05/12 IronGuíxols (IronMan casolà)
09/05/13 IronGuíxols (IronMan casolà) Agraïments 
10/05/13 IronGuíxols (IronMan casolà) Circuits
11/05/13 IronGuíxols (IronMan casolà) a Triatletas en Red 
11/05/13 IronGuíxols (IronMan casolà) Crònica 
13/05/13 IronGuíxols (IronMan casolà) Fotos

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!