Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/05/13 IronGuíxols (IronMan casolà) Agraïments

Independentment de si aconsegueixo completar-ho o no, seria impossible ni de començar, sense les seves complicitats, a més, recalcar i agrair especialment, el fet que els quatre no han posat cap impediment per ajudar-me, més aviat al contrari, m'ho han fet molt i molt fàcil.
MARE
Una menció especial a la meva mare, és qui proveeix l'avituallament en ruta, segur que els seus macarrons, m'aportaran forces perquè surti  el millor de mi en els moments complicats, a més de donar-li un toc encara més casolà al repte.
Facilita el suport logístic, que comença el dia abans del repte, fent moviment de material, instal·lació punt avituallament en ruta. El dia de l'IronGuíxols farà suport a l'aigua amb caiac i en cas de necessitat assistència en la part de bici i córrer.
Em cedeix les instal·lacions del Kayak Center Guíxols, que fan de box i d'avituallament fix, on efectuaré les dues transicions, primer canvi de nedar a bici i posteriorment de bici a córrer i proporciona el material per fer suport al mar.
Serà juntament amb en Pere, assistència en la part de bici i córrer, en cas que sigui necessària, com per exemple en cas d'una lesió, espero no necessitar-los, però saber que hi són, dóna molta tranquil·litat.
Sense oblidar els que fan possible, directe i indirectament, aquest repte i molts d'altres. Fisio Active que posa el meu cos apunt per abans del repte i el cuida després per poder-ne seguir fent molts. Hoko, que em proporciona material tèxtil tècnic de primera qualitat, que ajuda durant els reptes i en la preparació dels mateixos.

Mil gràcies, Mama, Pere, Xavi i Sergi, jo mouré les cames i els braços, però sense vosaltres, el meu moviment no arribaria enlloc, moltes gràcies!

Entrades relacionades:

Comentaris