Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 22/06/13 Illes Formigues - Illes Medes nedant

Hi ha reptes que fan especial il·lusió, nedar de les Illes Formigues a les Illes Medes em fa molta d'il·lusió, per diferents motius.
Per distància. 22.300 metres, serà la travessia de mar més llarga a la que estaré a la línia de sortida i espero posar-hi totes les meves ganes per conquerir cada metre i arribar a la punt final.
Per recorregut. Em motiva especialment nedar a la Costa Brava, tinc el privilegi de viure-hi,  tot el recorregut passa pel Baix Empordà, un escenari que poc té que envejar a d'altres indrets. Sortir de les Illes Medes, justament on vaig fer la meva primera travessia d'aigües obertes, per arribar fins a les Illes Formigues.
Per facilitats. Saber que si no es donen les circumstàncies adequades el dia 22 de juny, queda el 23 i el 24. M'agrada molt el que el recorregut es pugui fer a l'inversa, en cas que la mar, així ho aconselli, seria Medes - Formigues.
Per organització. Conec el funcionament i com treballa Neda el Món, tinc garantida tota la tranquilitat i seguretat, que cal per una prova d'aquest tamany.
Per novetat. M'encanten les primeres edicions, tot és nou, no parteixes d'idees preconcebudes d'altres que ho han fet abans. Tot i que nedadors de la talla de Miquel Suñer, Ferran Sans i Jorge Pérez ho han fet, tal i com testimonia aquesta llista. Un honor intentar emular aquests tres ídols.
Per companyia. Afrontar un repte com aquest, amb altres nedadors és genial, màxim serem 6 per grup, suficients per tenir diversos punt de vista i establir complicitats. Mentre nedem, no podem parlar, però la mar ens uneix en sensacions.
I sobretot, sobretot, perquè a més de d'agradar-me la distància, el recorregut, les facilitats, l'organització, que és novetat i la companyia, el millor és que em fa somiar despert. Ho aconsegueixi o no, queda un mes per gaudir dia a dia d'aquest somni.

Comentaris