Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/05/13 IronGuíxols (IronMan casolà) Circuits

Circuit natació
Repeteixo el recorregut del 2012. Circuit de dues voltes de 1.900 metres cadascuna, amb sortida australiana, en cas de mala mar, retallaré el circuit a només la seva primera meitat, fent 4 voltes.


Circuit bicicleta
El circuit de bicicleta, serà de 3 voltes (80+80+20), les dues primeres seran sortida de Sant Feliu de Guíxols amb anada fins a Girona per la via verda, tornant pel mateix camí, que fan 160 km, la tercera volta, és fins aproximadament fins a Font Picant i retorn al punt de partida, per a completar els 180 km pedalant amb bicicleta de muntanya.
Avituallament en ruta a Llagostera i fixe al box, a Sant Feliu de Guíxols.

Circuit córrer
El circuit de córrer, segueix també la via verda, arribant fins a Llagostera, per completar la primera mitja marató, per retornar pel mateix camí, fins a completar els 42,2 km.
Avituallament en ruta a Llagostera i al box, a Sant Feliu de Guíxols.

Al ser a trànsit obert i cara a possibles imprevistos que puguin fer variar en part el recorregut, si al arribar al final de la bicicleta o de la cursa a peu, falten metres, els faré resseguint la façana marítima de Sant Feliu de Guíxols. 
El quilometratge vàlid, serà el que aparegui al Garmin Connect.
En quan al desenvolupament de la prova, serà el propi d'un triatló, amb box de transició, sense parar el crono entre modalitats i sense temps de tall.

Entrades relacionades:

Comentaris