Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 25/05/13 8 hores nedant

8 hores nedant, en piscina, en la que entreno habitualment, La Corxera, de 25 metres. Parant el menys possible, però parant sempre que calgui. Aniré fent parades per sortir de l'aigua i anar al vestuari on hi tindré l'avituallament sòlid i el lavabo, a la piscina hi haurà el líquid que aniré prenguen regularment durant les 8 hores.
El repte, es desenvoluparà dintre de l'horari i el normal funcionament de les instal·lacions de la piscina, amb els avantatges que comporta, estar distret pel flux de gent i l'inconvenient que si es dóna el cas, hauré de compartir carril amb qui toqui.
Ho faré estil crol, de material auxiliar, només el pullbuoy, que més que ajudar, penalitza la velocitat, però m'anirà bé per descansar esquena i cames una estona.
L'objectiu, no és nedar molts i molts metres, sinó anar fent i nedar molta estona, m'agradaria superar la meva maxima distància nedada en piscina, que van ser 14.050 metres, que vaig fer l'any passat, en un repte similar, dintre les 6 hores nedant.
Aprofitaré la tecnologia del garmin 910, perquè compti els metres per mi i per desprès poder tenir-ho gravat.
Com que, si tot va bé, el moment de les 8 hores, em trobarà nedant, el comput final de la distància, serà el que surti, un cop retornat al punt de sortida, encara que passi en temps les 8 hores justes.
Un repte sempre és l'excusa per preparar el següent, al igual que la línia d'arribada no és més el punt de sortida del proper. Per això, les 8 hores nedant a piscina, són part de la preparació pel repte que tinc en un mes, fer Illes Formigues - Illes Medes, 22.300 metres nedant.
Tinc moltes ganes de ser-hi, serà un gran desafiament, a més tindré companyia a l'aigua, amics que hi seran i també faran el seu propi repte. 
Per una banda el meu cos, que em voldrà vèncer en forma de dolor i de cansament, a l'altre la ment, que jugarà doble paper, per una banda serà el meu pitjor enemic, doncs em pot enfonsar els ànims en un no res i per altre és la meva principal carta per aconseguir-ho. Nedaré en el més profund de mi mateix.

Entrada relacionada:
25/05/13 8 hores nedant. Crònica

Comentaris

  1. Moltes gràcies pel suport, no sé si ho aconseguire, el que si sé és que ho penso donar tot!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!