Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/05/13 Sant Feliu - Banyoles - Sant Feliu pedalant

Pedalada amb motivació extra, anar a Banyoles a veure i animar als amics i companys del Club Aquàtic Xaloc, que hi disputen un triatló de distància B.
El tram de pujada, que porta a Sant Miquel d'Aro, es fa etern, sembla que hi hagin afegit quilòmetres, la pujada és curta, avui em sembla llarga, al km 23... no! ja hi som! no pot ser! altre cop no! he punxat la roda de davant, estic d'un gafe que és massa, porta una coberta nova, que no duu ni 300 km, que hi farem, la part positiva de que últimament punxi, sortida si, sortida no, amb la bici de carretera, és que en un no res ho tinc enllestit, és el que té la practica.
A partir de la punxada, el camí és molt planer i rodador, tinc una mica de vent a l'esquena, que ajuda a anar més ràpid. Còmodament em planto a Banyoles. 
Ambient de festa al voltant de l'estany, és respirava triatló per tot arreu, amb la resta de companys del club, animem als tres que competeixen, deu ser que sento els colors o que al entrenar junts, veient l'esforç del dia a dia, ajuda a valorar més el que estan fent, donen ganes de cridar i així ho faig.
A la que acaba el tercer dels nostres, marxo de seguida en bici, estar parat i el solet, m'ha donat un baixón dels bons, tinc més ganes d'estirar-me a dormir que no pas de assentar-me a pedalar, però aquí està la gracia. 
La sortida de Banyoles és lenta, els semàfors s'han posat d'acord en estar vermells al meu pas i la que s'acaben, trobo una rua de tractors amb una cua de cotxes al darrere que fan impossible agafar el ritme, fins que no estic a mig camí de Girona no em passa la nyonya.
Durant molta estona tinc el vent de cara, toca donar-ho tot. Aprofito per entrenar la sensació de cansament, ahir vaig nedar 8 hores a la piscina, dormir poc i avui pedalo uns 123 km, amb prop de 3.000 metres de desnivell acumulat, vaig sense forçar i sense parar. 
En jornades com les d'avui, penso en tot el que cadascú pot arribar a fer si realment s'ho proposa, només hi ha un topall, el de la propia voluntat i la nostra capacitat de motivar-nos.

Comentaris