Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/05/14 Marnaton de Barcelona, des del punt de gir

He viscut la travessia des de dins, sent una petita part del gran engranatge que fa tot vagi rodat.
He estat en el punt de gir. On els participants sortien de l'aigua, feien uns metres corrent i tornaven a entrar per seguir la travessia.
No he estat sol, he estat part d'un equip de 4 i durant unes hores 5 persones. Amb ganes de fer bé la nostra feina, amb ganes de fer que tothom es divertís. Un equip, treballant junts un munt d'hores per muntar el passadís, l'arc i els demés elements, per fer que tot plegat fos part d'una bonica experiència pels nedadors. Hem mimat els detalls i donat el millor de nosaltres mateixos.
Durant les diferents sortides de nedadors, primer fèmines, després masculines i per acabar amb els equips de relleus. He estat en una posició que m'ha aportat molt, just quan els nedadors s'aixecaven de l'aigua per emprendre el tram de sorra, canviant per una estona la posició horitzontal per la vertical.
Molts nedadors ni se n'han adonat, tal i com havia de ser, un de nosaltres estava en tot moment dins l'aigua, just al mig de l'entrada, per evitar, avisar i fer que ningú ensopegués amb una pedra gran que estava just al mig.
Una experiència enriquidora veure les diferents reaccions dels nedadors, hi havia el qui competia en tot moment i no desviava la mirada del seu proper pas, qui observava cap enrere per veure els seus rivals, qui al sortir de l'aigua buscava una mirada de complicitat, qui necessitava paraules d'ànim per recuperar l'alè, qui buscava una expressió i es quedava amb un somriure.
La meva responsabilitat dintre les properes travessies de Marnaton serà a la mar,  en aquesta ocasió he disfrutat i he aprés des de la platja.

Comentaris