Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/05/14 De Sant Feliu de Guíxols a Tossa de Mar pel GR92, entrenant l'Emmona

Primer entrenament específic per l'Ultra Trail Emmona. L'objectiu no era altre que caminar unes quantes hores amb un xic de desnivell, tot i que en quota baixa, amb el material que duré a la prova.
El recorregut escollit, un trajecte que he fet uns quants cops en btt i mai, fins ara, caminant. Sortida de Sant Feliu de Guíxols fins a Tossa de Mar, pel GR92 i tornada pel mateix camí. En solitari, motxilla a l'esquena, amb tot al damunt, només recarregant de liquid un cop arribat a Tossa de Mar, a l'equador de la caminada.
És una ruta tranquil·la, trobo poca gent exceptuant els trams propers a les poblacions i al puig de les Cadiretes, doncs l'accés és molt bo i el puig de 518 metres, molt assequible. La pau només es veu interrompuda pel soroll d'algun vehicle motoritzat amb qui comparteixo camí.
Camino unes 9 hores, per completar els 41 km de l'itinerari, amb uns 2.500 metres de desnivell acumulat. Fets sense massa presa, parant a gaudir els petits detalls que em vol mostrar el bosc i les grans vistes entre els arbres. Faig dues parades llargues, una a Tossa per dinar el que duc a la motxilla i al puig de les Cadiretes per gaudir la panoràmica.
Tot i anar d'una població costanera a una altre, cap metre del trajecte, passa aprop del mar, si  el puc veure a cada poc. 

Comentaris