Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/05/14 Palamós Swim Race. Crònica

Una travessia no és només nedar, és sobretot compartir. Compartir passió per les aigües obertes, amb una gran part de la família d'aigua. 
És sentir-me un xic observat a la platja, per nedar a pell, en un dia una mica gris, pels que no em coneixen i festa amb els coneguts. Comentant inquietuds. Pensant com de fresqueta està la temperatura del mar, que ronda els 16C. Explicant aventures passades i sobretot fent plans de futur.
La primera travessia de 4.000 metres, té sortida des de l'aigua, a uns 200 metres de la platja, apuro tant el temps per no agafar fred, que arribo tard. S'inicia la nedada i estic a uns 100 metres d'arribar-hi, cap problema, millor que millor, d'aquesta manera no perdo el ritme ni en refredo.
Al cap de poc de nedar trobo la Sònia, en Jimi i l'Angel, en qui compartim riures fins a l'avituallament, on ens separem. Segueixo amb la Sònia. Sort. Un cop estic en una boia em costa de veure la següent, per causa de dur ulleres fumades en un dia gris i la meva miopia. El sol no ens vol acompanyar, durant uns pocs minuts tinc un xic de fred, petit baixón mental que en res marxa i a seguir disfrutant de nedar. Entre un tram que ens obert un xic i que el recorregut és més llarg, nedem uns 4.870  metres.
Arribada i trasllat caminant fins a la sortida de la de 1.500 metres. Aquesta la comparteixo amb la Sònia i en Jorge Perez, que tot i que és més ràpid ha decidit acompanyar-nos a pell. No parem de riure, ni de fer el pallasso, mentre va fent fotos. De tant de riure hi ha un moment que amb el cap a l'aigua acabo obrint la boca i empassant aigua i ni aixis deixo la rialla. Amb en Jorge la diversió està assegurada dins i fora de l'aigua. Al final, seguint bé la traçada surten 2.040 metres.

Comentaris