Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

31/05/14 Últim entrenament per l'Ultra Trail Emmona. Dissabte

Estar en un gimnàs entrenant per una cursa d'alta muntanya, com és l'Emmona, nedant i pedalant, com a mínim és singular.
Primer 10 km nedant a piscina, repartits en 10 series de 1.000 metres. Parant a beure al final de cada mil i sortint de la piscina a menjar i demés als 3.000, 5.000 i 8.000 metres.  Han estat poc més de 4 hores nedant. Ha estat dur, no feia ni 36 hores que havia nedat 6.000 m i aquests metres s'han deixat notar. A les 2 hores ja en tenia ben bé prou d'aigua,  amb paciència i ritme d'anar fent he assolit la distància.
Canvi d'indumentaria, entrepà i cap a la bicicleta estàtica.
Primera tirada de 50 km, m'ha costat, tenia la temptació d'escurçar aquest primer tram, per sort, he seguit l'estratègìa marcada. El segon tram volia que fos de 30 km, una inorpotuna necessitat fisiològica ha fet canviar de plans i deixar-ho en 20. El tercer tram ha estat el més fàcil, tot i que ja estava cansat  de pedalar. La visita d'en Sergi Manero,  ha fet que el cap volés, per una estona, ben lluny i sense ni adonar-me'n he sumat quilòmetres8. Fins aconseguir els 100 km, en un xic més de 4 hores.
Per a què em serveix nedar i pedalar? Per entrenar la voluntat, la determinació d'arribar fins la fi dels objectius marcats. Per tenir cansament acumulat al cos, per demà, diumenge, anar a caminar unes quantes hores en el Taga, justament el darrer cim de l'Emmona. Al que el dia 15 de juny arribaré, si tot va bé, fos, esgotat i espero amb voluntat de ferro per seguir.

Entrades relacionades:

Comentaris