Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/05/14 Últim entrenament per l'Ultra Trail Emmona. Presentació

L'Emmona és desnivell i cent deu quilòmetres, en aquest últim entrenament específic, faré al revés, primer deu, després cent i per acabar hi posaré desnivell. Fent que sigui un repte. 
Ho faré durant el dissabte i el diumenge.
La predicció per aquest cap de setmana no és massa bona i menys per dissabte, sembla que hi haurà pluges abundants, així que la primera part serà al gimnàs de Sant Feliu de Guíxols. 10 km nedant a piscina, per continuar fent-ne 100 a la bicicleta estàtica. El segon dia, diumenge, toca posar-hi desnivell, aprofitant per aclimatar una mica per sobre els 1.500 metres. Serà ben d'hora, vull fer el Taga, amb sortida des de Ribes de Fresser, mínim dues vegades i màxim tres, en funció del que tardi, doncs hi ha obligacions que complir.
D'aquesta manera faré un entrenament variat i dur. El diumenge podré tenir sensacions semblants a les del dia de la prova, començant, tot i haver dormit, a caminar amb cansament acumulat a tot el cos.
M'hagués agradat que aquest últim entrenament fos més tècnic, però tinguen en compte les prediccions meteorològiques, les meves limitacions i el fet d'anar en solitari, crec que serà una bona alternativa, a fi de comptes, com va dir Darwin, no sobreviu el més fort , tampoc el més intel·ligent, qui sobreviu és el que millor s'adapta.

Comentaris