Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

24/05/14 Festa del mar a Sant Feliu de Guíxols

Aprenent grans coses dels petits, aquest podria ser el títol d'aquest escrit.
En motiu de la festa del mar a Sant Feliu de Guíxols, el Aquàtic Club Xaloc, ha organitzat una travessia i un aquatló pels més menuts. He tingut l'oportunitat de participar-hi activament,  juntament a més voluntaris del club. 
Mentre hi havia les travessies, estava en un  caiac. En la travessia gran  d'uns 350 metres, mentre acompanyàvem als nedadors i nedadores, d'entre 10 i 12 anys, he pensat com fa 5 anys enrere, el que ells estaven fent avui, no ho hagués aconseguit ni de casualitat. L'aigua estava fresqueta, hi he nedat a les nou del matí, abans de preparar l'esdeveniment i he pogut sentir en pròpia pell, com la mar es trobava a uns 16,3C.  Després els més petits han fet la curta, d'uns 150. Han superat la primera impressió de l'aigua freda i han nedat fins aconseguir completar el recorregut. A algun nen li ha costat més que a un altre, tots han completat la travessia i tots tenen la meva admiració,
A posterior l'aquatló, en dues distàncies en funció de l'edat. Hi feia de punt de referència perquè fessin el gir a la platja, he pogut veure, reflectit en les seves cares, l'esforç de donar-ho tot i alhora com es divertien fent esport.
He aprés de tots ells, m'agrada poder veure el que conec i m'agrada fer, a través d'uns altres ulls, és molt enriquidor.

Comentaris