Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/05/14 Tancant el cicle de piscina

Tancat amb èxit el petit projecte, dividit en tres reptes, per celebrar els 5 anys que fa que intento aprendre a nedar.
Primer va ser el 100x100, 100 series de 100 metres, del  mes de març, al que li va seguir durant l'abril el  fer mitja marató, 21.100 m a piscina i per final de festa, nedar 15 hores, aconseguint fer 33.850 metres. Els tres reptes en la piscina que habitualment entreno, de 25 metres.
Per aquest any 2014, ja està bé de desafiaments d'aigua, a no ser que surti alguna proposta interessant. Han estat 4 mesos amb moltes hores de natació. Ara toca, seguir nedant, menys metratge, s'acosta el temps de disfrutar del mar, ja sigui nedant per nedar, en travessies o seguint fent etapes del projecte d'anar fent la Costa Brava. 
S'acosten d'altres tipus de reptes, com curses de llarga distància, de 100 km, de muntanya i urbanes, buscar data a l'IronGuíxols, el meu particular IronMan Casolà, preparar-me pel UltraMan, que faré per celebrar el meu 40 aniversari, trobar dies per fer la volta a Girona en Bicicleta de carretera,, seguir pedalant amb la bici de muntanya, per fer les rutes de btt del Baix Empordà, navegar amb el caiac abans no arribi la bogeria de l'estiu i preparar un munt d'idees que em volten pel cap,
Pel primer semestre del 2015, tornarà a haver-hi reptes d'aigua, dels que només de pensar-hi sento pessigolles a l'estòmac, ja els explicaré al seu moment.


Entrada relacionada: 

Comentaris