Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/05/14 Triatló de Sant Feliu de Guíxols des del box

Ser part de l'experiència esportiva dels atletes que disputen el triatló sprint de Sant Feliu de Guíxols, és tota una responsabilitat.
La gran majoria dels voluntaris fem esport, molts estem vinculats d'una manera o altre amb l'Àquatic Club  Xaloc, club organitzador. 
La meva funció durant la prova ha estat la de indicar la direcció a seguir un cop sortien del box, primer en bicicleta, després en el circuit de córrer. Han passat tot tipus de successos, sobretot a l'inici del circuit de córrer, des d'haver d'apartar físicament un vianant  que anava directe a dins del box, amb atletes que en sortien, fins avisar a un corredor que havia començat a córrer amb el casc posat. L'anècdota més tendre ha estat un pare, que ha parat uns instants, en plena cursa, a fer un petó a la seva filla,  que estava en el cotxet.
Poder animar als companys i companyes de club, juntament amb els amics i coneguts que participaven és genial.
Un triatló sprint és fa en menys de dues hores, molts dels voluntaris hem estat més de 12  hores al peu del canó, preparant tots els detalls, muntant tots els elements, fent tot el que ha calgut, això sense comptar els que han estat muntant el box el dia abans i els que han treballant molts dies abans perquè tot anés agafant forma.
És esgotador tantes hores de feina, és dur. Veure com els triatletes gaudeixen, com cadascú dóna el millor de si mateix, és la més gran recompensa.

Comentaris