Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/05/14 15 hores nedant a piscina. El dia abans

Com menys hores queden per començar el gran repte de piscina d'aquest any, més nervis, més sensacions pell endins i més dubtes. És un repte que m'apropa tant al fracàs, que es fa irresistible.
Tot i que el repte l'he explicat en el bloc aquesta mateixa setmana, fa  mesos que hi treballo. Els últims 4 mesos he entrenat per aquesta ocasió.
No és casualitat que des de l'1 de gener fins avui dugui nedats 260 km, quan en tot l'any passat en vaig nedar 443. Tampoc és cap casualitat, els reptes del 100X100, el de 4 hores nedant per la nit de l'aigua i la mitja marató nedant. Han estat etapes en el camí d'aquest objectiu. Tampoc és casualitat que sigui dins aquest dies de pont, doncs així tinc el dia abans per descansar i preparar les coses amb calma, no a corre-cuita com sempre i tinc un parell de dies després per recuperar bé el cos.

El camí, no ha estat gens fàcil, hi ha hagut obstacles imprevistos com els dies sense nedar, primer per una intervenció quirúrgica i després un petit accident de trànsit. 
No tinc ni idea que passarà demà, si aconseguiré nedar les 15 hores o si nedaré els 30.000 metres, com m'agradaria. el que si sé és que vaig a donar-ho tot, arribi fins on arribi.
Hi ha qui no entén per què ho faig, com si calgués entendre els somnis. Els somnis són il·lusions per perseguir, fer i gaudir, no per comprendre.
 

Entrades relacionades:

Comentaris