Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/05/14 Triatletas en Red , la web del triatló al diari Sport

Que Triatletas en Red, sigui  la pàgina digital del triatló al diari Sport, no és merit meu, tot i que me'n sento especialment orgullós. Orgullós de formar part de l'equip de redactors.
Orgullós perquè un projecte honest,  un projecte sense ànsia de ser més del que és, durant dos anys s'ha anat obrint camí en el difícil món dels continguts digitals, en un tema tant especialitzat com el triatló. Dos anys, en que el meu granet de sorra ha estat i seguirà sent escriure sobre travessies d'aigües obertes. Intentant contribuir a difondre i popularitzar aquesta passió que em corre per dins, posant-hi el que he aprés i la meva curiositat per seguir aprenent.
Duc més d'un centenar de  publicacions,  a partir d'ara no canvia res. El saber que ho pot llegir més gent,  no evitarà que em rellegeixi els escrits un i un altre cop, modificant petits detalls i pensant com puc fer-ho millor. Sempre apurant l'hora que em marco o més ben dit, l'hora que la meva agenda vital em marca, per entregar els articles.
Des del meu espai donar l'enhorabona al portal per l'èxit aconseguit i les gràcies per deixar-me ser-ne part.
Escrit al diari Sport

Entrada relacionada:

Comentaris