Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/03/14 Reconeixement del sector ciclista IronGuíxols'14

La tercera edició del IronGuíxols, el meu propi repte de distància IronMan, en format casolà i en solitari, ja té definit el circuit de bicicleta.
Seran tres voltes de 60 km cadascuna, fins a completar els 180 km. El recorregut fet són uns 58,340 km, allargar els metres que falten és molt senzill, anirà en funció del punt de sortida que aquest any, que canvia versus anys anteriors.
De desnivell, surten uns 900 positius per volta, que aconseguiran de sobres l'objectiu que aquest segment tingui més de 5.000 de desnivell acumulat, per tenir un desnivell acumulat superior al IronMan de Lanzarote.
El recorregut és preciós i exigent a parts iguals. L'inici del circuit és a Sant Feliu de Guíxols, anant fins a Tossa de Mar, resseguint la costa, amb impressionants vistes a un  tram d'autèntica Costa Brava. En un constant puja i baixa molt divertit.
Després cap a Llagostera, en una pujada sense descans d'uns 9 km, on al cap de poc, em podré deixar anar fins al poble.
Vorejo part de la vila i enfilo la carretera direcció a Romanyà de la Selva, sense arribar-hi, a l'alçada de Sant Miquel d'Aro, iniciaré la baixada cap Santa Cristina d'Aro, travesso el poble i faré l'última pujada, un cop dalt, ja estaré a poc de completar la primera volta.
Falten detalls de logística, com per exemple la ubicació exacte dels avituallaments, que cal anar resolent en les properes setmanes.
Serà molt dur i difícil d'aconseguir, això és el que em motiva, si fos fàcil no tindria cap gracia. Ara tocar entrenar i entrenar dalt la bici, passar un munt d'hores pedalant, el més complicat es trobar aquestes hores per arribar en mínimes condicions a aquest repte, que serà finals de primavera.
Crònica edició 2012 i 2013
Track Garmin Connect

Comentaris