Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/03/14 180 km pedalant estàtic. Crònica

Abans de començar no les tenia totes. M'he concentrat en fer el que havia de fer, pedalar, pedalar i seguir l'estratègia preparada.
Els 180 km, els tenia separats en set trams de diferent quilometratge, 60, 30, 30, 20, 20, 10 i 10, al finalitzar cada etapa baixava de la bici i feia  avituallament sòlid, que ha consistit en 4 plàtans i 2 entrepans de pa de motllo amb crema de cacau. D'hidratació, mentre pedalava, 3 ampolles de 1,5 litres amb beguda isotònica, una cada 60 km i 1/2 litre d'aigua pels avituallaments.
La planificació ha rutllat a la perfecció. La primera tirada de 60 km, més de dues hores sense baixar de la bici, ha estat part de l'èxit, al estar fresc, he pogut fer un terç, només d'inici. Al igual que les dues últimes de 10 km, han anat de fàbula per no carregar tant les cames. Anar reduint el temps de les etapes, conforme el cansament avançava, ha estat un encert.
He passat moments genials, deixant-me endur lluny per les cançons que escoltava a l'mp3. Moments fantàstics acompanyat, per uns minuts, per la Luisa, en Sergi i en Josep M, que han vingut a donar-me ànims en persona. No he estat mai sol, els vostres missatges de suport, via 2.0, anaven arribant i han estat una gran ajuda.
Mentiria si no dic que hi hagut estones dures, molt dures. Fer exactament el mateix moviment durant hores, m'ha provocat dolors musculars, juntament amb el seient de la bici, que és molt ample i massa tou, han aportat duresa física al repte. L'humitat de la sala del gimnàs, ha fet que tingués la sensació d'estar en una sauna. La ment, en algun instant, ha caigut en el meu propi pou. Tot plegat, no ha estat res que no hagués previst.
En els reptes que faig, aquest no n'és una excepció, dur els deures fets, no assegura aconseguir-ho, però hi ajuda molt. Tenir clara l'estratègia, el ritme, les meves debilitats i tots els detalls que puc controlar, ha fet que en 7h21'25", aconseguís pedalar els 180 km, en la bicicleta estàtica.
Dades Garmin Connect 

Entrades relacionades:

Comentaris