Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/03/13 Compartint la Costa Brava en caiac

Ser part d'una primera vegada, sempre és una experiència gratificant. Compatir, la zona que més m'agrada i conec de la Costa Brava, amb un bon amic, en la seva primera sortida en caiac, és tot un premi per a mi. M'ha fet molta il·lusió.
Sortim des de Tossa de Mar, en un dia de ple sol i un ventet que es va aixecant, al passar de les hores.  Al observar l'amic Jorge, em veig a mi, fa un munt d'anys, en les primeres sortides, en que tot era nou, amb els dubtes que aquesta activitat porta.
En Jorge, coneix els secrets de la mar, com pocs, doncs neda des de fa molts anys de manera ràpida i tècnicament bé, al revés que jo.
En aquesta sortida, hem pogut ser gronxats per la mar, mentre estavem assentats en ella i viure el litoral de la Costa Brava, poden gaudir del vol dels corbs marins, de les aigües transparents que permeten veure el fons, de les platges només per a nosaltres, dels penya-segats, de les coves, de com la mar, a estones, era tota per nosaltres i dels petits grans secrets que té aquest tram de costa, que només es revelen a ritme de pala.
Anar amb en Jorge, és sinònim de passar-ho bé, molt bé, ens hem divertit, hem disfrutat, hem rigut i a l'arribada a Sant Feliu de Guíxols, hem compartit taula, juntament amb la Mónica. Al voltant d'una taula passen les grans coses de la vida o almenys s'expliquen i on es planifiquen les properes...

Comentaris