Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 22/03/14 180 km pedalant estàtic

180 km pedalant a la bicicleta estàtica del gimnàs. És simple i curt d'explicar; fer-ho ja serà una tasca més llarga i feixuga.
180 km, perquè és la distància del sector ciclista d'una prova IronMan. En bicicleta estàtica, per la part de duresa afegida que té. Sempre el mateix moviment, sense canviar de lloc, tota l'estona les mateixes vistes al carrer.
La part física té la seva importància, la part mental és vital! Si tot va bé, seran unes 8 hores pedalant damunt la bicicleta. En que n'estaré fart, avorrit, adolorit, fastiguejat, cansat, angoixat... Aquesta és la part que més m'atrau, el haver de buscar recursos dins meu per afrontar cada situació, les previstes i les que aniran sorgint.  Hi trobaré sensacions, de bones i de no tant bones, de totes elles n'aprendré.
Ho faré dintre el normal funcionament del gimnàs en que entreno habitualment, hi ha 4 bicicletes, espero que en els descansos per menjar i anar al lavabo, no em deixin sense, tot i que, és una possibilitat. Si em quedo sense bici, aprofitaré per descansar.
Per demostrar el repte, perquè una cosa és dir que un ho ha fet i una altre poder-ho corroborar. Duré la cinta del pulsòmetre del Garmin 910XT, que gravarà les pulsacions durant tota l'estona, almenys això crec. Cada vegada, abans de baixar de la bici, faré una foto de la pantalla, amb els quilòmetres que duc, juntament amb l'hora del Garmin 910xt, que al ser via gps, no es pot manipular.


Entrades relacionades:
22/03/14 180 km pedalant estàtic. Crònica
26/03/14 Reportatge a TV Costa Brava dels 180 km pedalant estàtic

Comentaris