Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/03/14 Diagnòstic: contractura muscular

Diagnòstic: contractura muscular. Tractament: pastilles varies durant una setmana i de 3 a 7 dies de repòs esportiu, que no laboral. Haver de parar no agrada a ningú, menys quan he hagut de parar no fa massa temps.
Vaig parar les festes de Nadal, pel descans que acostumo a fer cada any. Llavors va venir el febrer, una petita intervenció quirúrgica, que estava posposada sense data concreta i que no tenia previst que fos tant aviat. Ara el motiu, no estava a l'agenda, ha estat un petit accident de cotxe.
Res greu, un cotxe ha topat per darrere contra el meu, mentre estava cedint el pas en una rotonda. M'ha trobat totalment desprevingut, estava pendent de mirar endavant per entrar i no pas de mirar pel retrovisor. Coses que acaben passant un dia o altre, quan fas un 1.000 km, conduint a la setmana, no em puc enfadar amb l'altre persona, un dia puc ser jo aquest altre, tots ens equivoquem i despistem algun que altre cop.
He tingut una forta fuetada cervical, m'ha deixat marejat i un dolor intens. Deu ser que en porto més d'un d'accident d'aquest tipus i aquesta vegada la trompada m'ha entrat ben endins. Visita a l'hospital, exploració mèdica, prescripció tractament i a fer vida normal, que no ha estat res.
Ara toca fer bondat. Evitar moviments sobtats, no agafar pes, no córrer, no pedalar, no nedar, tot i que si puc caminar per superfície planera i pedalar en la bicicleta estàtica, per evitar impactes. És el bo de fer diferents pràctiques esportives, una cosa o altre sempre es pot fer.
Aprofitaré per somiar, idear, planificar i sobretot deixar volar la ment, cap nous horitzons en forma de repte.

Comentaris