Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 09/03/14 100X100 - 100 series de 100 metres nedant

10 km nedant. En 100 series de 100 metres cadascuna. Cada serie tindrà un temps establert, el temps que arribem abans de l'establert, seran els segons que podrem descansar entre serie i serie. Farem un parell de parades per fer un mos. Així de curt és d'explicar, nedar-ho ja serà més llarg.
Dic farem, perquè aquest repte el compartiré amb un bon amic, en Sergi Manero. El realitzarem a la piscina de 25 metres, en que entrenem els dos, a la Corxera de Sant Feliu de Guíxols, com uns usuaris més, dintre el funcionament normal de les instal·lacions. Per ajudar-nos a comptar les series i controlar el temps, farem servir els garmin de polsera. És un repte personal, no una prova organitzada.
Serà el primer repte dels tres d'aigua que tinc previstos,  per celebrar els cinc anys que fa que estic aprenent a nedar, el següent serà el mes d'abril i el tercer el mes de maig. És el moderadament difícil. Moderat per coneixement, l'he fet tres vegades aquesta prova, he nedat distàncies superiors en mar i piscina, per això no li tinc por, però no li perdo el respecte als 10 km. Difícil per la distància de 10.000 metres en piscina, mai són fàcils.
Cròniques anteriors:  2011   2012   2013

Entrades relacionades: 

Comentaris