Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/03/14 Nedant a pell. Nedant amb el mestre, Miquel Sunyer

Dia primaveral de finals d'hivern. Fa un dia de platja, tot i que, l''aigua del mar es troba a uns 13ºC. Estic en un escenari nou per mi, Sant Antoni de Calonge. Compartint braçades amb en Miquel Sunyer, tot un referent de les aigües obertes.
Nedar sovint al mar, setmana si, setmana no, més o menys, fa que entrar-hi no em faci mandra, al contrari, entro sense presses i amb decisió, assaborint cada pas que em porta fins la desitjada posició horitzontal. Nedem, en una mar plàcida, una lleugera mar de fons, ho fa més interessant, l'aigua transparent, ens permet gaudir dels peixos que trobem al nostre pas pels espigons i esquivar sense cap dificultat una parell de meduses, borms blaus.
Les sensacions són bones, anem cadascú al seu ritme, al nedar amb en Miquel, no puc evitar de recordar, el dia que tot sol em vaig enfrontar per primera vegada a nedar a pell, un 26 de novembre del 2011 i com dues setmanes abans, vaig fer el tastet de nedar en aigües fredes, sense la protecció del neoprè, encoratjat per ell mateix.
Nedar gaudint la llibertat, la fred i la sal a la pell, enllamina, cal saber dir prou. Avui ha estat 1h 03' fent 2.990 metres, mentre en Miquel en feia 4.000. Aprofitant per aprendre del mestre.

Una nedada que m'apropa una mica més al objectiu del repte: menys temperatura, més temps. 
Track Garmin Connect

Comentaris