Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/03/14 Balanç del repte d'aquest hivern: Menys temperatura, més temps.

Tot i que l'hivern acaba el dijous, el repte, de nedar a pell durant aquest hivern, ja el puc donar per finiquitat, per temes laborals, al mar hi puc nedar els cap de setmanes i festius.
Estic content, per haver nedat en 9 ocasions, durant aquest periòde. Uns dies acompanyat, que sempre costa menys i d'altres sol, en que fa més mandra d'entrar a l'aigua. No per fer aquest repte, n'he de deixat de fer-ne més.
Tenia un objectiu, que no he aconseguit, estar-hi 1h45', inclús tenia intenció d'atacar les dues hores. La realitat ha estat una altre, el  temps més llarg ha estat de 1h17'33", el 29 de desembre. 
Les circumstàncies, han estat les que han estat, no ha sigut per climatologia, ni per la petita intervenció quirúrgica del mes de febrer. 
L'imprevist que si m'ha afectat, ha estat a partir del dia 1 de gener, no disposar del local, a uns 20 metres de la platja de Sant Feliu de Guíxols, en el que podia deixar les coses i canviar-me arrecerat del vent. 
Per sobre de tot hi ha la seguretat i cal sortir de l'aigua, amb prou marge de temps. He establert un nou protocol, als moments previs i posteriors de nedar. Tot i això, no és tant efectiu com el que tenia establert amb l'ús del local antic. 
El repte s'acaba, tot i que seguiré nedant, amb l'entrada de la primavera, les temperatures exteriors més suaus, fan un xic més senzill de nedar a pell. 
M'agrada tenir els temps per escrit, per poder tornar-ho a intentar el proper hivern. El bo dels reptes que faig, és que ni guanyo, ni perdo, aprenc. 
Les dades de les nedades a pell, dia, temps, distància i track en aquesta pàgina: - temperatura + temps

Entrada relacionada: 
Repte per aquest hivern: Menys temperatura, més temps.

Comentaris